E.L.F - Eyes, Lips, Face! Sponset sminke!

Starlet modellbyrå har blitt sponset av  E.L.F! Her er noen av produktene jeg fikk teste!

 

 

Min første "sponsor-gave" i posten! åh, moromoro!:D

Rouge i fargen "rose" og øyenskygge i fargen "partier". Absolutt nydelige toner som passer perfekt til min hudtone som er ganske lys og med hint av fregner. Utrolig god å påføre, men husk å bruke en god børste som er lagd for rouge og øyenskygge. Da blir det med en gang enklere for deg, og du får et supert resultat.


Denne har jeg forelsket meg fullstendig i! Som dere ser er den ene stiften en "primer", som kommer i en enkel, naturell farge, såkalt "natural". Jeg tok nok et alt for tykt lag på leppene mine, men etter at jeg jevnet den ut med litt lebestift med farge ble den mye finere(jeg fikk ikke tatt bilde av det, men det er bare å blende inn med farge fra lebestift). Etter bruk av primer tar du på "plumpen", som er en gjennomsiktig, myk stift. Du kjenner når du har tatt den på, for å si det sånn! Det stikker og svir litt, men selv synes jeg det bare er moro og i tillegg ser du et resultat av at leppene faktisk svulmer litt opp.

All natural, kun mascara fra Chanel (mascaraen Inimitable fra Chanel anbefales på det sterkeste!) + en kvise da såklart..Her har jeg tatt på foundation fra bodyshop og eyeliner fra h&m, samt plumper/primer og rouge fra E.L.F. Ble litt "catwalk-look", siden jeg overdrev litt. Husk at fargen blir veldig lys når dere tar et så tykt lag som jeg har gjort her. Det går helt fint an å blende inn med en annen farge fra en leppestift. Selv om Primeren ser ut til å være hard som leppestift er den som lypsyl når den kommer på leppene.
Her har jeg rouge og øyenskyggen + kun plumper på. Ble  så fornøyd! Elsker fargen på øyenskyggen. Den er veldig matt og enkel, men likevel dramatisk hvis du sminker deg riktig. Da trenger du ikke mye gloss eller spesielt med farge i kinn siden fokuset ligger på øynene.


Alt i alt: utrolig fornøyd! Tusen takk, E.L.F! (Og Starlet, da, som sendte produktene!:) )

 

Har du hørt om E.L.F før? :)

Én kommentar

R

17.11.2010 kl.13:54

Looking good ;)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits