sånn feirer du bestått førerprøveÅh, det er det skumleste jeg noen gang har vært med på! Jeg la meg 21:30 dagen før, våknet kl 23, 02, 04 og 05. Og måtte stå opp 05:30. Ikke nok med det, men jeg drømte at kjørelæreren min, som skulle ake/kjøre med meg til kongsvinger(hvor jeg skulle kjøre opp) satt fast i et komlokk, og faren min som i drømmen skulle kjøre meg dit kjørelæreren var, ble forsinket. Så der sto jeg da, ved hasla barneskole og venta til kl var 10 og jeg ikke rakk førerprøven. Men sånn ble det ikke! Alt gikk smuuud.

 

Så satt jeg der i bilen da, og hørte på hva sensor hadde å si før vi begynte. Så sier han; Jaa, da kan du begynne med å fortelle meg hvordan vindusviskerne fungerer, du!

Og jeg bare

 

Ja, altså. Det er foran, det er bak, + spyleveske.

Da kjører vi!

 

Og etter at jeg parkerte (rygget inn!) på parkeringsplassen og var ferdig og ventet på dommen sa han; Det er en ting du må love meg at du slutter med!! (Han griper hånden min så jeg "hilser" i hans) og det er det du gjør med clutchen din! Du har bestått, altså, men du må slutte med det!.

whooooot?? :D :D

 

Så det var en BRA dag.

8 kommentarer

Ida Lyrics

14.11.2010 kl.11:32

Haha GRATULERER! Gruer meg sykt til den dagen jeg skal kjøre opp. Snakker sensoren mens du kjører?

Kjersti Kihle's

14.11.2010 kl.11:40

Åh, så morro! Gratulerer:)

Har ikke engang kommet meg rundt til å ta teoriprøva, noen tips til lesing av prøva?

Amanda og oda

14.11.2010 kl.11:40

utrolig fin blogg! :D du skriver veldig bra :)

ville du gjort dagen våres lysere ved å trykke på navnet våres og stemme på oss? :)

Ingeborg

14.11.2010 kl.11:51

Ida:

jeg lover deg, det går MYE bedre enn du tror. Det gjorde det ihvertfall med meg. Heldigvis hadde jeg den beste sensoren jeg kunne hatt. Han snakket og var hyggelig og gjorde så jeg roet meg ned. vennene mine sa at de spør deg om du vil prate, men han jeg hadde spurte ikke , men bare snakket rolig om ting og tang ut fra det blå. Altså, noen spør, andre ikke. Hvis du ikke vil snakke så bare sier du ifra:)

Ingeborg

14.11.2010 kl.11:59

Kjersti:

Les gjennom boka minst 1 gang og ta testen på teoritentamen.no helt til du klarer prøva med ca 3-4 feil MANGE ganger etter hverandre. Føl deg sikker på at du klarer det når du tar prøva.

Den er vanskeligere enn den på prove.no :)

ANJABQ

14.11.2010 kl.12:24

Gratulerer!

Anastassia

14.11.2010 kl.12:25

så bra da :D gratulere .:D

Marianne

14.11.2010 kl.13:02

Gratulerer så mye, Ingeborg! :D Det var gøy!

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits