rutinert sang-vikar

Idag hadde jeg 2 t på skola og så tok jeg bussen til elverum. Da var det kjøretime -trodde jeg. Jeg så feil på meldinga på klokka og møtte opp en time for tidlig. (Jeg visste det egentlig, men sto og hutra i kulden i 10 min før jeg leste melden om igjen. Da var det inn på kjøpesenteret, kjøpte to topper på salg, [mag] og ut igjen, så kjørte jeg bil! Og det gikk bra, det:)

Og såå skulle jeg være vikar på kulturskola, for et kor! 3, modige sjeler møtte opp for å ha meg som sanglærer.

Hvis drømmene mine ikke går i oppfyllelse ender jeg sikkert opp som sanglærer.

Når timen var ferdig kom ei bort til meg og sa: "Ingebooorg, du er mitt store forbilde! Eller, du var på 2. plass, da. Miley Cyrus var egentlig på første, men så fant jeg ut at hun sang med playback, så nå er du på første." Vel, THAT MADE MY DAY for å si det mildt!! :)

Det er i sånne tilfeller du burde ha blogg, vet dere. Når noe morsomt skjer, som du samtidig kan skryte av uten at du egentlig skryter! Digger det:)

Jeg så en film i helga, forresten, som heter: "The boat that rocked". Den var veldig bra, synes jeg! Så da slenger jeg inn en anbefaling.
nighty night!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits