bare spør meg om hva som er sunt og usunt..

Ikke se på særemne/fordypningsemne som noe kjedelig og uinteressant! Jeg som har om matkrisen lærer nemlig om verdens skjulte næringsshemmeligheter. Du vet til frokost, når du drikker juice? Ikke gjør det hvis du ikke vil ha gjennomsiktige tenner. Og du husker det kyllingbrystet du spiste til middag igår? Vel, kanskje den kyllingen aldri hadde sett dagslys. Også har vi asparges-suppa, som inneholder 8% asparges. Bon apetite!

Idag vet knapt noen hva bra mat er lengre! Vi er omgitt av ferdigprodukter overalt, ender opp med grandis i fryseren og pose-bearnaise sauser. Samtidig kommer det fram spekulasjoner om poteter er heldig for oss i det hele tatt og for ikke snakke om egg, som eksperter ikke tør å ta stilling til.

Idag er det 1 milliard sultne, samtidig som at det er 1 milliard voksne overvektige - i verden.

Bare til ettertanke, folkens!

2 kommentarer

Rebekka

27.10.2010 kl.11:40

Ja, det er helt sykt rett og slett. Det er jo nesten ingenting som faktisk er sunt lengre. Er jo plutselig masse grønnsaker som ikke lenger skal være så bra og spise. Det er f.eks, heller ikke sunt å spise masse bananer. De innholder masse karbohydrater, som faktisk kan gjøre det feit i lengden. Men, det er jo sunt. Frukt er jo sunt?

Syns folk brude tenke litt mer på hva en putter i munnen noen ganger, bare det ikke blir helt overdrevent heller. Det skal være lov å være usunn innimellom : ) du kan unne deg en grandis en dag du har utrolig dårlig tid.

Dorthea

27.10.2010 kl.11:52

Det er helt ekkelt! Jeg prøver ålage all mat fra bunnen av! For jeg er noe bevist, men ikke helt besvist på sånt! Det er forferdelig at de sier foreksempel at suppen heter noe som ingrediensen er minimum av! Det er jo helt tragisk :p

Jeg stoler ikke på maten lenger, vurderer nesten å lage min egen gård og farm haha =)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits