en stk svett danser

Jeg har akkurat dusja og sitter her og prøver å få skrevet noe "vettu" på bloggen. Vet dere, ordet svett er skikkelig tabu, er det ikke? Ikke det at jeg synes at alle skal gå rundt å si til de som har svetteringer under armen at "du er svett", men at et ikke er flaut å si ordet, liksom. Gudameien, gruer meg til skola imorgen .... haha

Nei, men seriøst. ALLE svetter jo! Ferdig med den saken. Dette var nok mest i forsvar til meg selv. Men jeg er egentlig glad for at jeg blir varm i toppen, jeg, for jeg får jo ut all urenheten som sitter i kroppen, og det er bare bra!

FERDIG MED DEN SAKEN.

 

Med en gang jeg kom hjem ikveld kasta jeg restene av sjokoladekaka fra bursdagen min. Halo, er det mulig å være så fristende og usunn som den er ? Den kan jo ødelegge livsplanene mine:( jeg skal jo få drømmekroppen og bli Victoria's secret modell(seriøst), men det kommer aldri til å skje hvis en kake stirrer på meg hver morgen og kveld. Det samme med godteridisken i butikken. Hvorfor har dem ikke en skjerm som skjuler all godteriet, akkurat sånn dem skjuler røyk! Missforstå meg rett, jeg elsker lørdager jeg også! Men noen har lørdag hver dag..

Idag har jeg vært på skolen og vært på hiphop. Jeg trives som 18åring bortsett fra at jeg ikke får lappen før på en god stund. Kjørelæreren min havnet på sykehus (ikke på grunn av meg), og er sykemeldt. Så jeg har kontaktet andre kjøreskoler og jobber med saken!

En ting til! Vil dere ha litt inspirasjon til å trene og se bra ut?

Bildet er hentet herfra: http://www.seher.no/854546/therese-johaug-viser-supermagen-paa-tv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits