det er ikke bare bare. men alikevel så er det jo bare å bare .. ja. bare å hoppe i det!

Da må dere vente med å se smilet mitt til imorgen når jeg har fått på meg sparkel og kjole! + Mine nye sko som kom idag!! De sitter som et skudd og jeg kunne gått hvilken som helst catwalk med de:* Og jeg kommer til å føle meg som en true celebrity med mitt reguleringsfrie smil.

Stakkars mor. Ting blir lettere for henne når jeg har fått lappen, det er sikkert! Idag måtte hun stå opp kl 07:30 for å være med meg til Hamar, 1 time unna, fordi jeg skulle til tannlegen. Greit nok, jeg hadde ikke sagt til henne at idag var det ekstra viktig fordi jeg skulle ta den av, men likevel. Når hun ropte på meg et kvarter før vi skulle dra lå jeg fortsatt i senga og drømte at jeg var prinsessen av Sverige og snakket med dronningen til Slovakia i en kongelig sofa. Hun lurte på om jeg snart var klar og jeg svare ja, og hun lurte på om jeg lå i senga og jeg svarte nei. Glad for at vi har hvite løgner og ikke bare svarte, isåfall hadde hjertet mitt hatt mange svarte prikker.

Jeg trodde faktisk på det før, at hvis du jugde så fikk du en svart prikk i hjertet. Jaja, vi snakker mange år tilbake, men er ikke det fælt? Tror det var ei jente i klassa som sa det til meg. Jeg er så utrolig lett å lure, ikke minst påvirkelig.. Men det er kanskje litt bra det også? Livet blir nok litt morsommere da.

Dagen idag har faktisk vært blant de sjeldne lykkelige. Jeg har fått 4 gode nyheter! Det er ikke værst på én dag synes jeg. De som får så mange og vel så det gode nyheter hver dag, bloggere feks, burde virkelig sette pris på det! Pakker i posten og vip fester med kjendiser ++ . Selv om livet deres bare består av null rutiner og maks utgifter er det vel.. okay? Så til de gode nyhetene. Mens jeg satt i tannlegestolen tikket det inn 2 meldinger på 2 min; at jeg hadde fått 5 på historie prøva og at nelly skoene hadde kommet. Så fikk jeg av reggisen, selv om det gjorde helvettes vondt og assistenten brukte feil tang til å rive av klossene. Og siste gode nyheten trenger litt lengre forklaring:

Far er en riktig klok mann. Det er sant! Han pruter på alt, hilser til alle og spiser husmannskost. Det som også er veldig interessant med han er at han har en helt utrolig forhandlingsevne (som jeg har arvet), og denne evnen har han idag brukt på å skaffe meg en oppkjøringsdato. Så på nullkommaniks framskyndet han ventetiden min med 1 mnd. Det var den siste gode nyheten!

og siden dere har vært så snille og lest gjennom hele stilen min ovenfor skal dere få se smilet mitt!Ha en fin kveld da folks!

Én kommentar

Malin Moldestad

08.10.2010 kl.21:37

Fint bilde :-)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits