litt for tidlig med en følelse av jul?

Goooood morning people!

Må bare fortelle dere, at idag tidlig, når jeg sto opp og skulle smøre leverposteien på knekkebrødet, så fikk jeg følelsen av at det snart er jul! Det, Ingeborg, er for tidlig. Det er så mye som skal skje før jul! Jeg skal til tannlegen, kjøpe hårkur (hjemmespa med telys), ha høstferie og ta bussen rundt i hedmark/oppland så jeg får fortjeneste på 200kr-for-en-mnd, ta en tur til Roma med klassa og fylle 18, .. altså. og det er bare et par uker til! Så nei, Ingeborg, spar julefølelsen til desember! Kanskje jeg skal vente med å drikke julebrus til da også? Klarte det i fjor, så får det vel til i år også? :)

Jeg tror jeg fikk migrene igår. Hvis du har så vondt i hodet at du holder på å spy så må det vel være noe mer? Så jeg la meg ca 20:30 og droppa fotografering.

have a niice day!

Én kommentar

tamara96

05.10.2010 kl.16:09

jeg har masse julestemning jeg :p er ikke så lenge til nissen kommer! :D

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits