1 stk flink blogger -det er meg!

Er jeg veldig egoistisk som liker å lese min egen blogg? Spesielt dagen etter at jeg har lagt ut et innlegg eller to stikker jeg innom og leser akkurat som om jeg er en helt ukjent. Og guess what?! For en fin blogg da gitt! Hm, hun burde nok bytte header snart, men ellers ser det bra ut. Altså, dagens tips: Hvis du vil se ting i et annet perspektiv så bare lat som at du ikke vet hvem sin blogg det er! Så finner du fort ut om ting er for drøyt eller om ironien ikke sitter som den skal.

Idag når jeg skulle ta bussen, og klokka gikk i fra meg og jeg satt på sykkelen og tråkka som om jævelen var bak meg, tenkte jeg kjære snille søte buss, ikke dr ---- faen ta deg helvettes dritt buss!!! Så jeg ringte snorkfrøken og hun sa at hun var syk og ikke skulle på skolen idag før jeg rakk å spørre om jeg kunne ake med henne til skolen. Men så sa hun også at jeg skulle ta scooteren. Og jeg gjorde som hun sa, tok scooteren og rakk timesbussen. Herlig morgen, folkens. Ikke kaldt i det hele tatt...

Ha en finfin dag da:) Jeg skal på sangtime etterpå og finne ut hva slags sanger det blir på konserten min, 20. November. :) talk to ya later!

Én kommentar

Caroline Bettina

22.09.2010 kl.10:22

Ikke noe galt i det. Jeg leser min egen hver dag, og elsker det jeg ser. Keep on reading! :D

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits