så til dagens morsomheter

Syklet til skolebussen, tok skolebussen til skolen (45 min). Var på skolen og hadde rettslære prøve og framføring i engelsk. Tok bussen fra Flisa til Elverum, deretter til Hamar (2t), tok bussen fra Hamar togstasjon til maxi (5min), brukte opp 50% kupongen min på bikbok, tok bussen fra maxi til stortorget (5min), var hos tannlegen, tok bussen fra Hamar til Våler(1t 45min).

Så jeg har brukt sånn nesten 5 timer til sammen på buss idag. Skal si jeg er glad for at jeg har fylt opp kortet mitt med sånn 200kr-og-bruk-bussen-så-mye-du-vil-i-en-mnd-i-Hedmark-og-Oppland-ordning. Får tjent inn de pengene for å si det sånn!

Skjedde det noe spesielt morsomt idag? Tja, jo.

  • Hos tannlegen fant jeg ut at en hjørnetann er tannen nr 3, ikke den ved siden av de to fortennene på midten. En misforståelse bekrefta.
  • Mens jeg satt og venta på bussen kom det en pappa med to barn på slep. Han hadde på seg en t-skjorte hvor det sto; The rules don't apply to me.
  • Og når jeg satt på bussen på vei hjem fra Hamar var det jo selvfølgelig masse ungdommer som skulle hjem fra skolen, og da noen hadde trykket på stopp knappen uten å gå av ble bussjåføren litt amper: "Hvorfor ringer dere når ingen skal av?? Det er ingen som er tøffe!! Neste gang går alle skoleunga av."

Jeg gikk av i Våler fordi det var dans kl 17:45, og jeg tenkte at siden bussen er der --:28, og dansen begynner --:45, rekker jeg det akkurat! Men da jeg så på klokka var klokka 16:45 og jeg hadde dermed bomma med en time. Så sånn er det! Jeg vet ikke helt hva det er med meg og klokker, av en eller annen grunn tikker de ikke i takten min. Men det får så være..

Og en ting! Har et sitat til! Fra lørdag, faktisk, etter at jeg hadde vært på NM i teatersport , tok jeg toget hjem med Karoline og Helge. En godt voksen mann kommer bort til oss og spør: "Skal dere til Oslo?" Jeg svarer: "Ja, eller vi skal til Hamar." Og han spyr ut: "Ja det ser sånn ut." Åh, skrev jeg en godt voksen mann?! La meg rette på det: En gammal gubbe! Der! Føles bedre:)

 

Tok forresten bilde med han som spilte i Max Manus, Mats Eldøen! Han var en av de tre dommerne.Haha! Vi fikk jo aldri til å ta bilde, men plutselig begynte blitsen å lyse og jeg tar bena (og armene) fatt for å komme meg på plass..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits