it's only homework

Åh , heisann!

Her sitter jeg med tekoppen i hånda og juss bøkene på bordet. Vi har prøve på tirsdag i erstatningsrett. Føler at det kommer til å gå bra, egentlig. Altså, når vi får lov til å ta med lovsamlingen og juss-læreboka er det ganske bra lagt til rette for deg. Så jeg får vel prøve å gjøre det bra da. Dette året.

Det er duket for litt jentesladder senere ikveld når to høner kommer hit ikveld. Og vi skal se på the notebook, som kommer til å gjøre latteren om til tårer! For en trist og fin film det er.

 

Har en bitteliten flause å dele med dere fra oslo på torsdag forresten! Jeg satt i frisørstolen og skulle få ordnet håret til moteshowet. Frisøren tok i håret mitt og sa; "Du har litt grunge i håret ditt ser jeg". Uten å skjønne noe av frisørspråket gjetter jeg at hun sikter til hårskumen som ble tatt i håret mitt med en gang jeg kom inn på cosmobeauty som det het der, og jeg sier; "ja, hun tok i litt hårskum ista". "Ja, men jeg mener du har rester fra hårfarging".

Er det ikke rart hvor teit ting høres ut når du får skrevet det ned på ark?! Det der var jo ikke morsomt i det hele tatt..

 

Anyways.. sitter med nye sko på forresten! Er det flere enn meg som liker å "gå inn" skoene inne? :)

Have a nice day!

2 kommentarer

Kjersti Kihle's

19.09.2010 kl.13:16

åh, rettslære hadde jeg også på skolen! Når du får ha med lovsamlinga og boka er det som regel veldig kompliserte saker som du ikke rekker å lese gjennom boka under prøven på.. Så du burde kunne alt som står om erstatningsrett allerede så du slipper å kaste bort tiden.. :)

idawisth

19.09.2010 kl.13:26

kos deg idag på søndag :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits