it's always been magic with you

Visste dere at jeg er en liten fan av Dolly Parton? Jeg har en eldgammel kassett som er rød og svart som er Dolly Parton. Minner meg om når jeg var liten og bare hørte på alt som fantes i huset. Og den har av en eller annen grunn blitt hengende igjen!

Jeg har vært borte en stund nå. Plutselig liker du å tenke mer på framtiden enn nåtiden. Og det har hjulpet, så nå er jeg her igjen.

Hadde absolutt ikke lyst til å gi opp bloggen siden jeg elsker navnet!

Det blir mer om meg framover, tror jeg. Hva jeg driver med og sånt. Og mote, såklart. Men ikke 100% mote for å si det sånn. Det blir for vanskelig å bare forholde seg til klær for meg, siden jeg har en del ting å fortelle ellers. Dessuten har jeg vært på et felles skrivekurs via skolen med forfatteren Endre Ruset. Selv om han hadde en del poesi på programmet er det morsomt å være "dyp" og ... tankefull, en gang iblant også. Så det var moro å ha prøvd det og! Selv om jeg ikke skal bli noen dikter.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits