hehehey

Sitter på skola med en anelse mett. Dere vet at det hjelper å spise sakte? Vel, jeg har akkurat brukt 40 min på en baguette. Med stramma reggis og såre tenner er det UMULIG å tygge hardt i noe. dette høres egentlig bare harry ut. Men, uansett: jeg tar av toppen på baguettene og siden den er med ost og skinke blir det pålegg på begge halve baguettskivene. SÅ finner du kniv og gaffel og gafler sakte i deg!! Helt enkelt, og garanterer en mettende følelse. hehe

Det er vel egentlig på tide med litt outfit bilder osv igjen. Vet dere hva? Igår var jo jeg og mor i Hamar, og jeg fant antrekket jeg skal ha på meg på ofw. Men det får dere ikke se før ETTER at jeg er hjemme igjen. jepp, så kult er det!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits