kanskje kino redder dagen?

Idag har jeg ikke gjort annet enn å surre rundt, ta ut ting fra kofferten og legge nye ting nedi. Rhodos kommer nærmere og nærmere for hver dag nå! På onsdag er det take-off. Elsker det når flyet går skikkelig fort og opp i lufta.:) Jeg har, som dere ser, blogget litt. Har tatt bilder av forskjellige kjoler osv, med null make-up. Angrer alltid etterpå når jeg går gjennom bildene. Tenker at "idag skal jeg være all natural", men ender opp som rosa og fregnete med usynlige øyne. Kanskje dette er den negative effekten sminke har? At når du ikke har på noe så blir du bare misfornøyd med hvordan du ser ut på bilder. DET er fælt det. Skal jobbe med det!

For å få noe ut av dagen idag så tenkte jeg at kino og litt venneforening hadde vært noe! Selv om Knight and Day ikke er den ultimate filmen for oss tre chicks, så driter vi i det. Elverum har jo ikke det største utvalget, så vi tar det vi får. Såklart, den trollmann filmen er ute og går. Men den.. altså.. nei, ikke ikveld.

Vet dere hva?! Jeg skal lære av Ida Wulff. Jeg skal presentere meg selv for mobilblogging. Halo, jeg har den business-telefonen og har knapt sendt en mail på den. Ærlig talt, Ingeborg. Dessuten er mobilblogging så mye mer .. praktisk? 

mobilkameraet er egentlig 5mp,men jeg har "sekundært kamera på framsiden også, gitt! Ikke så bra kvalitet, men morsomt å leke med:D har kun mascara på meg på bildet faktisk.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits