Jeg er nominert til å bli en av Dagens Outfit Official Blogger!

Jeg er kjempeglad!! Jeg og to blogger til konkurrerer nå om å bli en offisiell blogger for Dagens Outfit. Føler at det kan bli veldig jevnt, men jeg skal holde på håpet! Selvfølgelig går tankene rundt i hodet, og det største spørsmålet mitt nå er hvordan skal jeg klare å sanke inn stemmer? Hvordan kan jeg få dere til å like meg som en inspirerende blogger som jeg vet at jeg kan være?
Vel. Jeg kan jo fortelle litt om min passion for fashion, i og med at hele denne fantastiske konkurransen handler om mote.

Jeg ble født 21.10.92 med Acne pistol boots på føttene og highwaist shorts, samt en blonde bh. Mor freaka helt ut, jeg skulle jo ikke bli en motegudinne, men budeie! Så hun og far begynte tidlig med å motbevise og ikke minst motvirke lidenskapen min jeg så kjært har i hjertet ved å starte to år tidligere, ved å gi meg en storebror. Hans første ord var "traktor" og "havre" (mitt var "shopping"), og han klarte å ta meg med på utflukter i skogen, han lærte meg de forskjellige korntypene samt bil-og traktormerker. Tross innvirkninger begynte jeg med bh før jeg visste hvorfor jenter brukte det i det hele tatt og sminket meg med mors leppestift og lekebutikk-mascara. 
Jeg hadde min første photoshoot ikledd svart liten kjole med pelle kosekanin i min hånd tatt av et engangskamera, midt på gården. Og så kom jeg sakte men sikkert i puberteten, jeg som alle andre, og det samme gjorde evnen til å tale for seg (..men ikke fornuftig pengebruk). Plutselig hadde jeg kjøpt dyre Lacoste sokker og bukser til en tusenlapp. Men man lærer av sine feil, ikke sant?
Jammen ble jeg tenåring også, og det var vel her det tok av. Bussturer alene til sandvika for å besøke Åse og Arne var sommerens høydepunkt. Siden jeg elsket å ta bilder av meg selv kom tanken av at kanskje det var andre som ville ta bilde av meg og? 
Sommeren 07 leste jeg på motebloggen til Ulrikke Lund at det var casting for et nytt modellbyrå. Jeg satte meg på første buss og ble modell. Karrieren var kortvarig; byrået kollapset et par uker senere. Så ble jeg med i Miss Teen Norge og kom på 3. plass. Og nå har jeg en fot innen Starlet modellbyrå! Alt dette modellstyret gir meg bare mer motivasjon til å følge moten siden jeg tross alt skal gå i klær som er vært en formue på en catwalk, hvis jeg kommer til å gjøre det, da. 
Som jeg skrev i søknaden min til Dagens Outfit:
"Min passion for fashion er veldig "mangfoldig". Jeg har en fot innen modellbransjen og leker med tanken om å bli designer eller redaktør for et moteblad. Så selv om jeg ikke har daglig inntak av storby-eksos i lungene og pappas mastercard i hånda vet jeg at jeg likevel har det som trengs!"Takk!!

12 kommentarer

Dagens Outfit Norge

23.07.2010 kl.20:02

lykke til ;)

Hannee

23.07.2010 kl.20:06

Lykketil:p

Livettilenskoavhengig

23.07.2010 kl.20:12

Håper du vinner, syns ditt bidrag hørtes mest spennende ut av alle som var nominert denne gangen :)

Amalie

23.07.2010 kl.20:18

Har stemt på deg allerede! :D Håper virkelig du vinner!

Kaja Jeanette

23.07.2010 kl.20:18

Du har allerede fått min stemme. Krysser fingrene for deg :)

starlet

23.07.2010 kl.20:23

Kewl! :-)

Thea iste

23.07.2010 kl.20:29

Stemte på deg, så klart! :) Lykke til videre! :-D

charlotte

23.07.2010 kl.20:33

Stemte på deg! Lykke til (:

Kommenter gjerne på min blogg :)

KRIMBLOGGEN

23.07.2010 kl.20:46

Hei Chici:-)

Vi kommer naturligvis på besøk når det blir shoutet om å bli selveste miss outfit:-)

Nå vi tar en gjennomgang av din blogg, noe som vi ser på med det største alvor..så biter vi oss nok en gang merke i en ungjente som stirrer masse på seg selv. Vi skjønner jo det, for du er virkelig en nydelig ung jente. Det vi savner i denne bloggen som i så mange andre sin, er at du kanskje kunne titte en smule utover din egen skyggehatt?

Vi håper på bedring, og ønsker lykke til med kåringen selvsagt!

Vi kommer innom igjen for å se om det har skjedd noe!
lykke til ! :)

Wendys

23.07.2010 kl.22:36

Terningkastbloggen: Herregud, for et vanvittig tåpelig konsept. Det er vel egentlig ingen som ber om deres synspunkt?

Jeg har allerede stemt på deg ;) Så lykke til!

SV: Jeg har allerede sett Shutter island. Jeg er filmdiva, og lar sjelden en film gå meg hus forbi ;)

Ingeborg

24.07.2010 kl.12:28

Tusen takk!:)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits