nye skatter


En morsom historie faktisk. Et par-tre jenter solgte alt fra klær til smykker til møbler og interiør ute i det fine været i Kragerø idag. De hadde kjøpt inn alt i Thailand og hadde bestemt seg for å deretter selge tingene de hadde kjøpt inn her i Norge. Genialt. Og vet dere? Jammen har de stil! De hadde de lekreste smykkene jeg så lenge har prøvd  finne, og i tillegg er det jo nesten ingen her som har noe som det jeg har kjøpt der, for hey; it's from Thailand:) Hvis jeg skal dit skal jeg sanke skatter både her og der! 
Kjedet mener jeg er veldig Malene Birger sine farger. Elsker det, bare vent til å se det på meg med harem og singlet. Armbåndet er kanskje ikke såkalt "nickel tested" (som h&m har så kjært begynt å tilføre produktene sine), men fint er det "åkkesom" på godt solung!!

Beklager sent publisert innlegg, folkens, men her i Kragerø er nettet litt ustabilt, i tillegg til at jeg har mye å fare med her nede! Så excuse me for getting tanned :* men jeg skal henge med!

2 kommentarer

linda-mari

23.07.2010 kl.08:14

Fantastisk smykke:-)

tamara96

23.07.2010 kl.13:11

oo, nice, me like :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits