anbefaling av butikk i Kragerø

Jeg var innom "liseanns" i Kragerø city idag, en helt nydelig butikk! De hadde alle delikatesser fra Malene Birger til Acne. Åh , dere vet disse wedges'ene fra Acne? Linker de her: http://shop.acnestudios.com/shop/women/shoes/admire-44837.html . De jeg prøvde var i militærgrønn farge. I tillegg hadde de jo som sagt masse annet. Kunne gått der og sett i en evighet. Men dere vet, hva skal vel en fattig student gjøre der? Vel, bli inspirert, da?

Jeg kjøpte et par lave enkle converse idag, turkise. Og så fant jeg et kjempefint kjede som lignet veldig på Malene Birger og et armbånd som har gullenke med brunt skinn gjennom. Tar bilde av det senere idag og legger ut! 

Ha en fortsatt fin dag:)

3 kommentarer

Dagens Outfit Norge

22.07.2010 kl.20:46

check us out. hyggelig nyhet til deg ;)

Wendys

22.07.2010 kl.20:51

Heisann. Kom over bloggen din via Dagens outfit. For et bra konsept å ha en "When fashion becomes art"-spalte hver uke! Håper du vinner, så jeg får sett dette ja! Utrolig fin header forresten. Minner meg om en krysning av Bonnie og Clyde.

Og så kommentar til innlegget ditt: Whut? Jeg var faktisk i Kragerø for en kort tid siden. Hadde jeg enda visst om denne butikken da :/ Det som var øverst på lista var nemlig bootsapoteket der. De har nemlig Soap&Glory og no.7 merkene, og det er ikke bare bare å få tak i. Har du prøvd noen av disse produktene?

Ingeborg

23.07.2010 kl.01:22

Sv; Tusen takk for en kjempefin kommentar! Jeg håper virkelig at jeg vinner, så jeg kan inspirere andre og vise at mote ikke bare handler om å kjøpe ting som gjelder for sesongen, men også se verdien i det.

Har ikke prøvd noen av de produktene du nevnte, men har lenge hatt lyst til å prøve no.7, siden jeg har sett at de har fått god respons.

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits