god morgen klokka 12.

Jeg drømte at jeg og kjæresten v ar på ferie inatt. Og ja!! Stemmer det!! Vi drar jo til Kragerø imorgen! :):)  Gleder meg så utrolig mye! Skal være der i 1-2 uker, kommer litt an på været. Speaking of Kragerø, -jeg må begynne å pakke. Håper virkelig at det blir masse sol og høy temperatur så vi kan bade og sole oss:) 

Ellers, hva skjer? Er super fornøyd med innkjøpet igår (se innlegg "YOU GOT TO LOVE IT") . Skoene er så fine! Selv har jeg alltid hatt et "anstrengt" forhold til Roots. Synes de ikke gjør annet enn å kopiere, noe som forsåvidt er helt riktig. Men så er de jo veldig flinke til å kopiere også da, ihvertfall synes jeg at de har blitt flinkere. Når de kom ut med "Uggs" i høst ifjor/vinter ble jeg nesten litt aggressiv. Hvordan kan de ha lov til å ta over 1000 lappen for et par fake Uggs? Greit -ekte skinn og hele pakka, men .. Dere er Roots! Plutselig hadde dere virkelig satt lista høyt. Og ikke før nå har jeg skjønt at kanskje dere har blitt lei ryktet deres. Og det skjønner jeg. Så på en måte så har jeg kanskje roet meg litt ned.. Hva synes dere om skomerker? Har oppdaget butikken "Din Sko" som har fått inn ny kreativitet og inspirasjon! Kjøpte de beige wedgesene mine der, kopiert etter et merke som jeg ikke husker navnet på. På onsdag fant jeg et par støvletter der! De var så fine! Må ha de til høsten!Én kommentar

Stine

23.07.2010 kl.20:40

minner om alexander wangs freja sko, kjøpte sånne i sorte selv, kjempe fornøyd=)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits