det å lære seg å blogge..

kan vel ingen. Men skal jeg, bloggeren selv, gi noen tips om hva en god blogger er må det være

  • Blogg minst en gang om dagen
  • Skriv om interessante ting, som meninger om en film til tanker om moteklær
  • Ta helst med et bilde eller to
  • Gjerne del personlige erfaringer og hverdagsepisoder.. (det morsomste å lese  etter my opinion)

Altså, med den oppskriften burde det ikke være så vanskelig å få til noe bra. Eller hva mener dere? Hva skal til for at du har en bra blogg? Og mens vi har dette temaet, hva synes DU om min blogg?

Mange synes at det å dra  bloggen litt for personlig er bullshit. Men alle må regne med at de før eller siden gir seg enda over og deler noe morsomt som skjedde på byen eller hva de spiste igår med dårlig selvtillit. Du må nok forberede deg på at en upersonlig blogg etter hvert er kjedelig å lese. For vi vil lese om andres liv, det er interessant. Det å kunne sammenligne seg selv med andre er morsomt. Og det å kunne lese om dine ferdigheter og interesser er inspirerende!

Så der har dere det: get personal

2 kommentarer

amandamathisen

20.06.2010 kl.11:39

helt enig med de "tipsene" dine :)

første gang jeg leser bloggen din, men den virker bra :)

The New Yorker

20.06.2010 kl.11:54

Kule tips, men noen ganger så blir jeg litt redd hvis jeg blir FOR personlig, jeg føler i tillegg at jeg burde holde meg til mote. Men jeg prøver å blande inn litt av mitt liv her og der :-)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits