en blogg som carrie

Dagen har vært super! Jeg elsker livet.

Men jeg er langt ifra mett. Sex and the city gir inspirasjon! Serien gir liksom et nytt giv. Den gir ambisjoner, og den gjør så du setter ekstra stor pris på det du har. samt sutre over det du ikke har.
Jeg og Carrie har en god del til felles. Interessene, ikke minst. Vi har en mr. .. begge to. Og vi er begge filosofiske. Den siste tingen jeg vil si er å skrive. Og hun bruker alle sine interesser som inspirasjon. Men så er jo hun sex ... olog? Er det det hun er? Eller bare en spaltist med interessene for det? Ærlig talt så husker jeg ikke - enda jeg og karoline akkurat har begynt maratonløpet. 

Budskapet mitt er, at jeg vil grave litt dypere. Slutte med tullpratet og get serious. Litt sånn som spaltister gjør. 
For kanskje er det nettopp det jeg ender opp som?

Selvtillit er et fin ord. Først skrev jeg frihet, men jeg tok det bort. Selvtillit er noe som kommer av frihet, vil jeg tro. Du har friheten til å tenke, utrette og være som deg selv. Du har frihet til å være selvsikker. For idag virker det som at det er trangt om plassen når det kommer til selvtillit. Null frihet.
Og jeg som trodde at bygda hadde stor plass. Definitivt ikke.
Mange ganger kommer jeg tilbake hit på bloggen med frustrasjoner, det om selvtillit og bygda. De to tingene hører ikke godt sammen, egentlig? Er det byen som har rettigheten på selvtilliten? 

Jeg tåler litt møkk under neglene. La gravingen begynne!


Én kommentar

The New Yorker

20.06.2010 kl.01:52

Carrie er en sexolog :) Men jo, hun skriver jo filosofisk, men først om fremst om sex, kjærlighet og menn. Ikke så mye om andre aspekter av livet. :) Alle kan vel sammenligne seg med en av karakterene i SATC, jeg er vel nærmest Carrie jeg også :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits