det er ferie. what to do ...

Jeg kom hjem for en halvtime siden , og slapper av med pc-en. går på face og ser alle som har skrevet på veggen sin noe lignende: godt med ferie, feriii, sommerferie!! osv. Haha! Det skulle blitt gjort en undersøkelse for å se hvor mange som er på facebook i ferier og slik. Sikkert ganske så høye tall.. 

3. klasse blir ikke noe hvileår ihvertfall! merker kanskje litt press på meg at du faktisk må gjøre ditt beste, det er det siste året det er snakk om! Tenk at vitnemålet er jo noe de fleste arbeidsgivere vil se, ikke minst skoler, universiteter, kurs osv. Skummelt.


Takk til alle som ønsket meg lykke til på eksamen! jeg ble borte noen dager fra bloggen på grunn av forberedelsene. Det gikk ganske bra:) Fikk hjelp av gamle fransklærerinna. Uten henne hadde det garantert gått mye verre. 

Det har faktisk skjedd en del i det siste! På onsdag, forberedelse-dagen fikk jeg to avbrekk. Et av Karoline, rundt lunsj tider. Og så av Ida, ved 20 tia. Det var moro! Og på onsdag var dagen jeg dro til gamle fransklærerinna ! Så igår var jeg og kaklekoret på plass i finnskogen hos Anneli. Jepp, der vi hører hjemme. Der kan vi skrike og le så høyt vi vil! :D Basseng har hun også. me like:) Vi kommer tilbake!

nussnuss

4 kommentarer

Iselin M. Kalstad

18.06.2010 kl.13:57

Ha en fin sommerferie da :D

Bloggbladet

18.06.2010 kl.14:01

Bloggbladet har kåret dagens Toppliste.

Kanskje det er du som er med?

Legg igjen en kommentar for å bli Dagens blogger på Bloggbladet!

photoflush MARTINE

18.06.2010 kl.14:04

Ha en fin sommerferie:)
kos deg i ferien:)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits