osloturen igår var

super! Som sagt en helt perfekt lørdag.

Jeg måtte jo opp kl 06. Og det regna som bare det. Det var vel det som var dumt med lørdagen.. Men jeg klarte det! Krølla håret og fikk på mascaraen. Kjørte til flisa og ble henta der og så rakla vi til Oslo. Jeg skulle møte modellmamma utenfor nasjonalteateret ca 10 over 10. Tross regnet som ikke hadde tenkt til å gi seg med det første gikk vi til dronningparken og tok bilder der først. Senere til byen for å gi folket litt underholdning. Har jeg sagt at jeg liker oppmerksomhet? 

I have a confession to make. Etter nådeløs nøttespising unnet jeg meg en dougnut igår. DEN VAR SÅ DEILIG! NAAM! Og jeg fortjente det.

Jeg fant ikke den kjolen fra lindex sin nye kolleksjon affordable luxury. Riktignok hadde oslo city noe fra den, men ikke den kjolen jeg leita etter.. De nike skoene fant jeg! Men kjøpte dem ikke. Plutselig vant den fornuftige siden: tenk på sommerferien! Mr fornuftig hadde rett. Jeg har mange planer denne sommeren! Faktisk, så blir jeg borte til sammen 4 uker! Men ikke i strekk da så klart.

Nå skal jeg komme meg opp av senga og ta en laang dusj. Så skal jeg spise en god frokost og slappe maks av, til planene mine må settes igang:)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits