fly with birds who stretch your wings

Elsker det ordtaket. Det er så sant!

Jeg skal til Oslo på lørdag på en photoshoot. Gleder meg! Åh, jeg elsker Oslo. Tror jeg skal kjøpe en kjole som jeg så på Ulrikke sin blogg. Den er fra Lindex's sin nye kolleksjon; Affordable Luxury. For en fantastisk tiltrekkende tittel på en kolleksjon. Hvem vil vel ikke ha luksus som du har råd til, for en gangs skyld?

Her er kjolen:


Det er synd at vi ikke kan se fra andre siden. Men det er ihvertfall en slags "bikini-topp" knytta til kjolen på en måte. pfft, bare se på Ulrikke sin blogg..

Har også lyst til å se på sandaler. Og de nike skoene som jeg har posta før. Men de er liksom ikke sommerlige, da. Men men. 


Snakkes!

2 kommentarer

belleisabelle

10.06.2010 kl.10:47

Veldig søt og sommerlig kjole ja!

Dorthea

10.06.2010 kl.11:15

Så kos! :) Elsker Oslo selv!! <3

Nydelig kjole :D

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits