En opplagt morgen!

Jeg kan nesten ikke tro det. Er jeg virkelig uthvilt? !

Idag slutter jeg halv tolv og etter det skal jeg trene! Litt for lenge siden jeg var på treningssenteret sist nå føler jeg. Men på søndag og mandag jogga jeg ute! Gleder meg til sommeren, det er best å jogge når det er god temperatur ute synes jeg. 

Nå er det 10.juni! Tida går så utrolig fort. Både positivt og negativt, men mest positivt såklart:) 

Igår var det kjempekoselig. Jeg var i Våler og sang når 10.klasse på Våler U.S skulle utstille bilder. De var helt utrolig fine, så profesjonelt arbeid! Prosjektet deres ble kalt for "Våler-landbruket sett gjennom en kameralinse". Angrer på at jeg ikke tok med kameraet mitt, men. En del av bildene blir hengende på veggene på skolen. Det er verdt å ta en tur å se. Blir litt ... stolt? av at her bor vi faktisk. Det er jo ikke så "fælt" som noen fjortiser skal ha det til. :p
Fant et bilde på nettet:

Fotoprosjekt våler kyr
Snasne rumper da gitt! Legg merke til kua som er litt nysgjerrig..


Ha en super dag!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits