de beste's beste shoppingtips!

Sienna Miller, skuespiller
- Dra på forskjellige markeder og i vintagebutikker, og finn unike plagg som du kan mikse med basisgarderoben din. På den måten skaper du en personlig stil som ikke er lik alle andres.

Chloë Sevigny, skuespiller
- Det er ikke hvor mye du betaler, men hvordan du bruker plaggene, som teller. Miks billige basisplagg med designertilbehør - en designerveske eller -belte kan få hele uttrykket til å se både dyrere og mer glamorøst ut.

Dita Von Teese, burleskdanserinne
- Det er viktig å finne sin egen personlige stil, stå ved den og holde seg til den uten unnskyldninger. Hvis du liker blå øyenskygge og rød leppestift, skal du gå med det. Du behøver ikke å følge reglene.

Maggie Gyllenhaal, skuespiller
- Klær er en måte å uttrykke seg på. Det er utrolig viktig for meg at jeg føler en form for tilknytning til de plaggene jeg har på. Klær uttrykker din personlighet og det humøret du er i. Det jeg elsker ved å gå ut og shoppe og prøve klær, er å stille spørsmålet: er dette meg?

Patricia Field, Sex and the City-stylist
- God stil handler ikke om penger. Stil handler om at du interesserer deg for klær og at du viser hvem du er. Og unngå å kopiere en look i et magasin, da har du bare tatt en annen sin stil istedenfor å finne din egen.


3 kommentarer

belleisabelle

08.06.2010 kl.12:09

Jeg liker det! Men selv flagrer jeg litt fra stil til stil... liker saa mye forskjellig saa...

Tonje!

08.06.2010 kl.12:30

Absolutt fine tips :)

Sushie <3

08.06.2010 kl.15:12

Gode tips <3 ty ty <3

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits