det har vært en fin dag!

Den begynte med at jeg sov lenge! Å, det hadde jeg glemt. Jeg har vært med å kløvet ved idag, så dagen har riktignok ikke vært perfekt. Men det var ihvertfall dagens styrketrening. Det er det som er baksiden med å bo på en gård; du kan ikke velge om du vil være med og hjelpe til, du må. Men det har sine positive sider det også.. det er sosialt og til tider morsomt, tro det eller ei.

Så tok jeg vespaen til kjæresten:) vi råna litt sammen (på vespan såklart), og det var såå romantisk i solskinnet! k9z ^^ <33 :) 

Igår kveld var jeg som sikkert dere også klistret foran tven for å se og høre på meget underholdende innslag! Melodi grand prix er og blir en obligatorisk tv-kveld med enten venner eller familie! kisses

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits