jeg ofrer blå ringer for dere

huff, nei. Det ville jeg aldri gjort! Rekker det akkurat:)

Siden jeg "lovte" ett innlegg og siden jeg vet hvor morsomt det er å gå inn på en blogg med fersk tekst, så tenkte jeg å overraske fansen med litt rykende godbiter. Her ser dere meg somle med tiden før leggetid. Tenkte å vise dere litt krusete beach-hair-look. -Noe jeg er helt sikker på ble vellykket siden jeg har rufsete hår og litt bølger. Det er ganske små krav på beach-look, så skjønner ikke hva som er dealen med å hele tiden spå "nye" moter med et rufsete hår. Mote er og blir det samme, men forandrer seg allikevel hele tiden, bare med nye adjektiver og andre tvister. Håper ikke at jeg sier imot meg selv nå, jeg er nemlig en motefreak. Jeg er og blir en trend-sett... etterfølger. Forhåpentligvis:)


Og så vil jeg vise dere mitt beste veske-kupp noensinne:


Rundt 70kr om jeg ikke tar helt feil. Er en stund siden jeg kjøpte den, men likevel. Stolt mamma!

GOD NATT.

3 kommentarer

Dagens Outfit Norge

20.05.2010 kl.23:34

god natt og sov godt :) love the purse!

Kristin

20.05.2010 kl.23:38

You pull off the beach look very good! Det synes jeg du kledde, bare å gå sånn ;)

Og jeg elsket vesken, den var jo bare kjempefin. Tror jeg snart må innom Lindex og se om de fortsatt har den eller en som ligner.... :)

Ane

21.05.2010 kl.00:16

veska var dritkul !

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits