så produktiv søndag som den skal være

Dere skjønte kanskje utifra bildet nedenfor at jeg var "utpå" igår. Hvorfor?? Jeg var i dårlig form fra før av og trengte definitivt ingen klam og svettende diskofever-fest i tillegg. Men sånn gikk det altså. Jeg klarer så vidt å snakke tydelig. Så ille er det. 

Familiefrokosten ble faktisk utsatt til kl 13 idag. WOW. Alle slappet av lenge idag, og det er digg at det er en slakk dag imorgen også. Når barna i huset er ferdig på grunnskolen så kan liksom foreldrene også få lov til å ta det med ro. Idag var det forresten delt frokost. Del 1 i senga; rester av smash og kald te. Del 2; Ekte frokost (egg, bacon osv.) finnes ikke bedre:)

Med høye stilletter og et kult antrekk klarte jeg likevel ikke å gå som Agnes i musikkvideoen Release Me, men who cares? Han jeg liker å imponere meg for var ikke der, og russen kom jo i original-antrekket med behagelige sneakers, samt de eldste møtte opp i Victoria Beckham-jeans og utringa blingbling-topper. Det var ikke særlig høytidelig sånn som jeg vil ha det. Men det blir en god stund til enda.. Og om et år er det min tur og da sier jeg helt motsatt. :D


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits