kvinnedomsprøven

Guuud, jeg har vært høy på feber i 2 dager nå. Ikke deilig, spesielt ikke deilig når du er i hovedstaden og vil shoppe og ha det gøy med det som er. Men jeg kom meg gjennom kulturhelgen med litt furting og klaging. Det hjelper som oftest å fortelle andre hvor vondt du har det, samme om du får trøst eller kjeft tilbake:) Noen som føler det samme?

Dere har sikkert hørt om en manndomsprøve? Sånn dem hadde/har i jungelen? Hold ut alene i et døgn og fang mat selv osv. Vel, jeg snudde det litt på hodet for dere. Jeg har ikke fått brukt mine forsvarsknep mot noen langfingra karer enda, men jeg måtte da være alene i Oslo en stund. moro !  Da en underlig, filosofisk gammel mann spurte meg om jeg trodde på Gud mens jeg venta på bussen til Sandvika følte jeg at jeg ikke hadde noe annet valg enn å svare. Han ga seg ikke med et spørsmål, og lurte på om verden ble skapt av Gud? Jeg svarte det som var sant, at ................................... you tell me..

Jeg fikk kjøpt meg et skjørt, et par jeans og en søt topp. Og jeg vet hva slags wedges jeg skal investere i. 
Vasken på det offentlige toalettet på oslo city kjøpesenteret gjorde det verdt å betale 10 kr. minus for first price såpe


Fra an avening in Paris.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits