Døgnvill midt i uka

Jeg var så sliten at når jeg kom hjem idag, fikk jeg et mega-ryddekick, jeg gjorde litt norsk, også blacka jeg helt ut. da sov jeg plutselig i 3 timer. Skal jeg på skolen??  Jeg sover så sjelden på dagen at det er rett og slett ubehagelig å våkne opp igjen.. 
Imorgen har jeg fri! Det skal bli utrolig, ekstremt deilig å sove lenge. Idag rakk jeg akkurat bussen, enda jeg la meg før 23 i går kveld.

Noen ganger kommer jeg på at jeg møtte et par på flyet på vei til England når jeg skulle på språkreise. Bare plutselig begynner jeg å tenke på hvordan dem har det der nede i Australia! Der snør det nok ikke nå.. Jeg husker navnene deres til og med, de het Rosemary og Jeffrey Burns. Og de var et typisk pensjonist par på en liten rundtur i Europa. Det var i 2007, da. Så vet dere det.
Én kommentar

Iselin M. Kalstad

04.05.2010 kl.21:37

:D

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits