Stakkars Voe.

Nå ligger hun snart på topplista alene med Paradise-deltagere. Hadde jeg vært henne ville jeg pakket sakene og etterlatt de pr-kåte bloggerne for seg selv. Tenk at vi elsker sånn underholdning. Det er jo ikke så rart, da. Det er alltid moro å se på folk som driter seg ut:) Men altså, jammen tjener de sikkert fett på å få seg en hjemmeside og kommentere serien. De holder jo på en stoor hemmelighet, og kanskje er noen villig til å gå så langt som å avsløre en liten del av den, på bloggen? En vet jo aldri!  Du lar deg underholde du også, ikke sant?

Over til noe annet: 
Vet dere hva som er godt med godteri? Spesielt snickers; skjær den opp i biter! Mye mer delikat, og istedet for å jafse i seg hele pakka med en gang er det mye bedre å spise sakte og lite! Plutselig har du spist halvparten så mye som du hadde tenkt. 

Nå er det ny uke! Full av fritimer! YES:) Dessuten blir kommende helg ekstremt kulturell. Jeg skal se på An evening in Paris på fredag med fransk-gruppa i Oslo, og sove over hos Åse og Arne som bor i Sandvika, og deretter, på Søndag skal jeg på Norsk Militær Tattoo i Oslo Spektrum. Gleder meg, det kan bli veldig interessant! i tillegg blir det mange outfits da vet dere! :) Kameraet skal få bli med! 

Ha en god natt! 


3 kommentarer

Skovdal

02.05.2010 kl.22:57

Dessverre følger vi med på denne så kalte underholdningen kalt Paradise. Skjønner ikke hvorfor det er så spennende, men...

Haha, å skjære den opp i biter minner meg om Seinfeld, de gjorde det samme der. ;P

Lizbeth Osnes

03.05.2010 kl.00:26

Hehe, Voe finnes det ikke synd på en gang :p

Har ikke prøvd å skjære opp sjokoladen min før da =P Men det var da noe å finne på :p

Helene

03.05.2010 kl.15:32

nam, snickers :D

sv : takk, det gjør jeg å!

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits