en moteblogg? eller hverdagsblogg?

I det siste har jeg vippet over til dagligdagse temaer, noe som kan bli litt kjedelig i lengden. Derfor er det godt å vite at i utgangspunktet så er jo denne bloggen tilegnet moteinteresserte -sånn som meg. Så etter en godt stund med mat, shopping, dyr og venne-innlegg er det kanskje på tide å vende nesa mot det originale, trygge. Litt mer outfits, sminke og klær! Jeg har funnet en hylle som har perfekt høyde til outfit bilder! Endelig.. Det "værste" med speilrefleks må være at det blir litt klumpete og upraktisk med tanke på størrelsen. Men nå har jeg altså funnet løsningen:) 

Derfor er det mer mote og litt små-sære klesplagg i vente, folkens! kan ihvertfall advare dere som hater blogger som kun legger ut bilder av seg selv og klær; dere kan klappe ned skjermen eller gå inn på en annens blogg med en gang. 
Når det er sagt kan jeg også si at på din blogg skriver du og legger ut bilder av akkurat det du vil. Mange bruker en blogg til dagbok, men vil bare ha litt mer oppmerksomhet. 
Alle bloggere vil ha oppmerksomhet eller vissheten om å få det du har på hjertet ut til noen du ikke kjenner, og dermed slippe spørsmål og mas. Bare det kan være en lettelse for noen. 
For meg er det å kunne vise fram inspirasjon og kreativitet en lettelse. I tillegg er jeg glad i oppmerksomhet. Bloggen er ikke en big deal, det er bare morsomt å få tilbakemelding og høre på mennesker som ikke er trangsynte og egoistiske. Jeg kjenner at jeg vekker et gammelt og frustrert irritasjonsmoment, om jeg kan kalle det for det! Dere vet hvordan det er i små strøk. 
Men nå går vi ikke mer innpå det! La oss nyte helgen!:)

6 kommentarer

moteblogg

awv

01.05.2010 kl.22:28

begge deler:D

alli11

01.05.2010 kl.22:30

søt blogg, fint om du kunne stikke innom min<3<3

lenervik

01.05.2010 kl.22:40

Jeg stemmer for moteblogg :)

Andrea

02.05.2010 kl.00:12

Hadde da vært fint med både og ! En liten kombinasjon er da alltid greit :D

Dagens Outfit Norge

02.05.2010 kl.00:43

Vi er helt enige og gleder oss til å se mer! :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits