The Hills -Heidi Montag + vaskedamene i kantina ..

Jeg vil tro at i motsetning til andre steder har vaskedamene her det 10 ganger så moro her! Det er et eget lite samfunn, både vaskedamene og vaktmesterne setter seg med en kopp kaffe på morgenen, snakker sammen på bredt solung og ler og koser seg som aldri før. I tillegg er det veldig lytt her i kantina. Det er nemlig to etasjer også, så dem har stor plass å boltre seg på! 

Idag skal jeg regne masse matte! Egentlig skal jeg repetere hele første boka har jeg bestemt meg for. Det kan bli interessant. 

Noen som så på the Hills her om dagen? Greit at Heidi har tatt tusen operasjoner, men allikevel synes jeg det er vondt å se at hennes nærmeste bare spøker av det og nærmest mobber henne for det hun har gjort. Går det ikke opp for foreldrene at det er permanent, at gjort er gjort? Hun er fortsatt datteren deres. 

Hva er deres mening?
3 kommentarer

Marit Høiem

29.04.2010 kl.08:34

så på det, helt enig med deg;D

søt blogg<3

zena zuza

29.04.2010 kl.11:00

hmm...har ikke sett episoden så vet ikke hva som har blitt sagt, men dumt hvis de tuller for mye med det, men skjønner godt og at de forstår lite av det og syns det er tragisk..

Elisabeth

29.04.2010 kl.11:23

Synes virkelig hun ser heeelt fake ut nå.. Hun var faktisk veldig søt når hun var naturlig.. Er ikke lenge til hun blir den nye kattekvinnen føler jeg!!

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits