Dagen idag. Og imorgen. Og et spørsmål til dere!

Åh, idag våkna jeg først som jeg skulle, kl 6. Så slo jeg av alarmen. Og sov litt til, en time til, så var kl 7. Og bussen hadde gått. 
Så jeg hopper opp av senga og går fram og tilbake på rommet mitt som om jeg har mentale nerveproblemer. Min kjære mor har alltid vært et pliktoppfyllende menneske (hun var på jobb) og siden jeg hadde lovt at dette går da bra, pøh, halo?? Jeg er 17 år.. I tillegg var bror oppe av senga og på jobb. Jeg kunne ikke ringe han heller, så da ble siste mulighet:

TAKK , KAROLINE! 

Det ordner seg alltid for snille piker:)

Ha en super dag , folkens. Idag er det en skikkelig bra dag: har snart gym, og etter det er det siste time, norsk. :) 
 Imorgen er det heldag fransk. Og på fredag er det heldag matte. Tenk positivt, ikke sant?

Har sett litt på bloggen til voe nå, det er jo perfekt underholdning i fritimen! :) Hun har kjøpt seg den samme college jakken som jeg har sett på, faktisk! Nå begynner jeg å bli litt desperat, i og med at jeg så den på fredag. MEN den usikre, økonomitenkende Ingeborg slo til, og det endte opp med at hun sa at denne klarer jeg meg uten, dessuten, så koster den litt mye for en kosejakke. MEN. Arh, Ingeborg, hvorfor må du tenke sånn noen ganger?? Så var den jo så god å ha på seg og alt mulig:( Jaja. Forhåpentligvis er henger den snart i skapet:) 

Nå fikk jeg også veldig lyst til å videoblogge litt. Kanskje jeg får det til, men da må jeg nok holde av et par timer. Er det normalt at det tar sykt lang tid å laste opp en feks 3 minutters video på youtube??

Én kommentar

Mari Kravdal

27.04.2010 kl.11:39

Youtube har sine dager, iblandt går det så fort så man ikke rekker og blunke en gang. andre dager så er det heelt umulig :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits