ny uke. og vi starter med å repetere hvor bra utdanning er...

MOTIVER MEG. Nå begynner tentamener, og jeg vil ikke si at jeg føler meg bedre forberedt enn noen gang.. Hvem er det? Motivert? Noen ganger tenker jeg at videregående er akkurat det samme som ungdomsskolen, bortsett fra at det er et høyere nivå. Og det er jo forsåvidt det, spesielt når jeg tenker på studiespesialisering.
Fordi, første året blir alltid et år hvor du skal bli kjent, men ikke blir det allikevel. Jeg ble kanskje mer inneslutta og hvis jeg prata med noen så var det på en måte ikke meg. Men det var spennende med ny skole, da. Så var det andre året, altså nå, du føler deg kanskje mer selvsikker, men skola blir bare kjedelig og lang. Det eneste positivt er at du er halvveis.. Og så er det tredje året. Det siste året! Så er jeg ferdig , og kan endelig dra ut i jungelen:)  og DET blir deilig.

Én kommentar

Sandra

26.04.2010 kl.08:54

Kolla in snyggaste bruden på Devote.se! Asså besök min blogg ;) Följ den & jag följer din :) KRAM Snygging!

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits