pizza og melk er best som nattmat!

Helst kald pizza også.

Jeg er hjemme fra Hamar og øynene min tørker snart inn. jeg bruker linser jeg vetu. Jeg og Ingrid har opplevd ganske mye på en dag. Vi har shoppa, vært på kino og Ingrid holdt på å spise en såkalt "salat"flue. Jepp. Det var det sjefen over la Baguette kalte det. Jaja, et bra blinkskudd ble det iallefall, og vi har noe å snakke om over morgendagens treningsøkt. Jeg tror Ingrid ble ganske uvel etter seansen, så vi dro rett på mcDonalds. Der leverer de ihvertfall varene vet dere:) Det er ikkeno "mækk" som Ingrid kalte det! tok dere den, eller? :D

egentlig føler jeg for å hoppe rett i seng, men siden dere er så trofaste lesere så burde jeg gi noe tilbake:)

Vi startet dagen tidlig, og trasket rundt i solskinnet ganske lenge før vi var på maxi. 

Da var vi ganske sultne og bestemte oss for lunsj.

Men vi hadde ikke så lyst på fluer.

(Min lunsj, som egentlig var ganske god. )
Så vi gikk til mcDonalds etter at vi hadde shoppa ferdig.
Til Oreo-elskere: Oreo i McFlurry!
nuss

En siste ting!!! Vi så på Remember Me, en film med mange bra skuespillere, bl. a Robert Pattinson. Filmen er dritbra, jeg har egentlig ikke tenkt til å avsløre noe, men slutten er helt utrolig overraskende, ihvertfall for de som bare drar for å se en film og ikke vet noenting om hva den handler om. Den inneholder de fleste kategorier; Drama, romantikk, komedie, .. ja. Se den! Jeg og Ingrid gikk snufsende ut..


Én kommentar

<3 victoria

25.04.2010 kl.13:16

æsj, så ikke veldig digg ut med den flua : p

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits