jeg tenker ikke i presens

Rettslæretimen idag er stille og morsom. En time du prioriterer hva du vil ; gjøre det du skal eller ikke. Og som en pliktoppfyllende blogger velger jeg det siste alternativet, og gjør det jeg ikke burde; Blogge. Eller sitte på facebook som det dere andre gjør. Jeg skulle akkurat til å avsløre hva jeg tenker på når jeg skal skrive et knakende bra innlegg, men det tørr jeg ikke, for plutselig ser jeg alle andre gjøre det samme som meg; nemlig skrive om dagligdagse tanker. ops

For idag , akkurat nå, tenkte jeg på at jeg tenker ikke i presens. Det går nesten ikke en dag uten at jeg tenker på hva jeg vil bli, og hvordan jeg skal få det til. For det er så ufattelig skummelt, og spennende på samme tid! I tidligere innlegg har jeg skrevet om mine drømmer (ikke få nasty tanker), altså drøm #1: Skuespiller, drøm #2: Modell, osv. Om de går i oppfyllelse er det bare jeg som kan bestemme. Du kan bli akkurat det du vil, bare du står på! Viljen må være der, og er det noen som vil følge drømmen så er det meg!

Når jeg var liten ville jeg bli kjendis. Og jeg må bite sammen tennene og innrømme at jeg fortsatt ikke hadde hatt noe imot å gå på den røde løperen.. Første steg til å nå toppen er vel å bli ego. Kanskje jeg er på god vei allerede? Den røde løperen er jo laget for mine føtter!  

Vil avslutte innlegget med et enkelt og greit spørsmål : Hva vil du bli (når du blir stor)?

Ha en super dag! :)


Én kommentar

23.04.2010 kl.11:29

http://starlet.blogg.no/
http://www.wix.com/StarletModels/wwwstarletno
?
Ü

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits