jeg er ganske lur

Ida Wulff er min beste inspirasjon. Er det mulig å være så flink til å skrive om helt uinteressante ting og få dem til å bli hysterisk morsomme ? Men hun har vel ikke noe annet valg , når du lever på bloggen sin. Hadde jeg levd på bloggen min ville nok jeg tatt hver eneste situasjon på skrivebordet ; alt fra bussturen hvor sjåføren har hvitt hår og harley-bart (ved nærmere ettertanke kan han sammenlignes med stefaren til "Jax" i sons of anarchy) , og sosiologitimen hvor læreren vår synger amerikanske , gamle, kjente og kjære sanger for full hals. Jeg klappet til han ista, men siden ingen slang seg på med klappinga tenkte jeg å jekke meg ned et par hakk. Hehe, kan misforstås. 

Ettersom at lookbook har blitt min nye favoritt - attention - ting har jeg andre ting å fare med enn denne bloggen. Allikevel skal dere få deres bilder , FORDI : Jeg tror, at det imorgen kommer et speilreflekskamera i hus, og derfor vil jeg nok satse på flere over-the-top bilder. Hvem vet, kanskje jeg tar det med på skolen og leker papparazzie? Ikke se bort ifra det, folkens. Litt om lookbook; Det er en helt fantastisk inspirerende side ! Jeg elsker alt med siden, og takker Inga for at jeg fikk æren av å flytte inn. Det er faktisk en ganske høy status for å ha side der , altså. Dere som ikke kjenner meg kan legge meg på "Kuleste blogger og har de beste outfit" -listen med en gang. Dere som kjenner meg vet jo at jeg er det. :) 

Senere idag skal jeg og Ingrid på treningssenteret. Kortet mitt har ropt i flere uker men ingen bønn har blitt tatt seriøst. Stakkars, både meg og kortet. Den 6-packen jeg fortalte dere om skal jeg klare å la være legge på hylla, ihvertfall en stund til. . 

Ha en flotters da :) 

kisses

Én kommentar

Randomsan

19.04.2010 kl.13:34

Det er første gang jeg har lest et så "langt" innlegg av en person jeg ikke kjenner i det hele tatt. Likte måten du skrev på her, leser ikke Ida Wulff selv, men.

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits