Oslo, sol og teater!

For å unngå missforståelse; Jeg hadde faktisk tannlegetime og måtte gå tidligere fra skola uansett og slippe trafikkskole-opplegget...

Jeg og Karoline gikk på Alle Tiders og spiste en god lunsj. Der har dem kjempegod mat! Så da tannlegetime var unnagjort tok vi toget til Oslo. Selvfølgelig måtte det sitte en drita kar to seter bak oss som kommenterte så godt som alle som gikk forbi eller gjorde noe som helst. Om noen lo, så lo han ekstra høyt, helt plutselig! Og jeg som skulle friske opp sminken litt lente meg litt om vinduet, og selvfølgelig så han det, og kommenterte;" ÅÅ, nå blir du fiiin , sånn! " osv.. Så jeg svarte ; kanskje du også vil ha litt? For å være litt tøff og kul. Og han ble litt stillere. Det hjalp kun for meg, men ikke for andre som gikk forbi. 
Togturen tok slutt og vi spaserte videre til Karl Johan selvfølgelig. Han tok imot oss med et smil om munnen; vi smilte for sure tilbake! Han har jo alt fra en butikk med importerte ting fra Japan! Og selvfølgelig klesbutikkene. :) nammenam! Jeg fikk kjøpt meg en genser og to tightser. Endelig! 
Så kom tiden til teateret skulle begynne, og vi kjøpte inn ting og tang på Deli De Luca såklart. De skuffer aldri!  Det gjorde heller ikke forestillingen! Utrolig morsom og underholdende. Skulle gjerne sett den en gang til faktisk! 

Og en siste ting: Vi spotta en kjendis! På teateret, enda en gang! Dere vet jo at forje gang jeg var på teater så møtte vi Alexander Rybak. Har sikkert sagt det 52389043 ganger. Denne gangen fikk Agnes Kittelsen gleden av å se meg:) 
Som jeg har sagt før så er jeg veldig "into" kjendisdelen. kan ikke noe for det. Folk fra tv er gøy å se i realiteten! 

Bilder kommer imorgen, ferdig retusjert:)

Én kommentar

Ane Marie

11.04.2010 kl.11:08

koselig ! elsker lønsj med venninner :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits