før var jeg kul mens nå er jeg loner

Etter den overskriften kan jeg skjønne at dere ikke skjønner en dritt. Jeg snakker om buss-miljøet på ungdoms/barneskole-bussen. Er det noe jeg aldri kommer til å glemme så er det alle bussturene til og fra skolen. Ikke at dem er så utrolig interessante, det er heller det at plasseringer og sånn har ganske mye å si.. Det er bare litt-- moro og dumt og latterlig på samme gang. Når du var kul satt du bakerst, mitt i femseteren.. Helst med beina på armleneren foran. Var du taper satt du rett bak bussjåføren og gjerne slo av et par ord. Jeg tok nemlig barnebussen (for et flott navn!) idag, siden det var eneste mulighet for å komme hjem. Så der satt jeg, mitt i bussen, mens praten om alt fra dobesøk til ..- ja det var for det meste den samtalen som foregikk hele veien , foregikk.. Så var det jo gutter selvfølgelig som snakket om det, da. Jentene er for det meste stille. eller fnisete. Så det var dagens opplevelse, people! :) 

Og en ting til. Idag kjøpte jeg meg freia påskeegg, siden det koster under 20kr om dagen! Både på spar og kiwi. med andre ord; løp og kjøp! Og jeg har nok fylt opp energibehovet siden jeg har klart å spist 3 egg, så langt. Jeg sa ikke det!! wææ, er det flere der ute som har gjort noe høyst unødvendig idag?? pliiis. Mor hadde sagt; på en torsdag, Ingeborg?? Men altså. Jeg er alene hjemme, og har snart holdt til sammen hel samtale med 2 katter og en hund. Jeg tror det er på tide med menneskelig kommunikasjon. 

IMORGEN skal jeg på Spring Awakening! Gleder meg såå utrolig mye!!:) herlige liv, jeg lever deg! :)


Én kommentar

madelener

08.04.2010 kl.20:36

du er ikke den eneste som har jort en haug med unødvendige ting :-)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits