Valentine's day -"liten" oppsummering før jeg kvelder..

Heihei!
Jeg har akkurat kommet hjem fra en super kveld med herligheta sjæl:) Har egentlig ikke noe lyst til å legge ut det eneste bildet som ble tatt av meg i Elverum, men siden det jeg hadde på meg var så sinnsykt kult og litt rart på en nice måte så må jeg bare. 

Okei. Kult sier du? tenker dere nå. Altså, la oss være litt kreative her da, og ikke så jævla trangsynte. Vet dere hvor gøy det egentlig er med oppmerksomhet, eller? Når folk gir deg et laangt blikk, og du vet de tenker, shit så sært! Dette er jo ikke det grann sært for dere oslojenter, men her i solør trenger du ikke strekke strikken langt. (...) Litt sprakende farger og intense sko så har du navnet ditt på alles lepper.. hehe, bare spøker litt jeg:) la oss le

Skoene er fra chili, dem kjøpte jeg på salg! De selges fortsatt for full pris og jeg smiler alltid lurt når jeg ser dem.. Skinnjakka derimot har en annen historie og den kjøpte jeg på Carlings, full pris, brand new. Dette er den, tenkte jeg! The one and only black leather jacket! Made for me. Og den føles jo forsåvidt fortsatt det, men jeg tror det kom flere modeller jeg kunne prøvd etter at jeg kjøpte denne. Men prisen tror jeg heldigvis ikke ble satt ned i ettertid. grøss.. 
Det er rett og slett synd at dere ikke kan se den fete t-skjorta med rysjer jeg kjøpte på h&m for 50 kr. Den har noen rare brune brikker over hele seg som skal se ut som dyreprint. Mitt øye ser dyreprint ihvertfall. stakar, toppen har ligget i skapet med merkelapp på i en evighet, endelig fikk jeg brukt den! Dere ser forresten kanten under skinnjakka:) 

Jeg bruker sjelden, meget sjelden palestinaskjerfet jeg kjøpte på cubus bare for å følge skolemoten. Jeg hater som dere vet skolemote, men noen ganger må du slenge deg på bølgen så du ikke drukner.. Jeg hadde overlevd uten palestinaskjerfet, tror jeg. Men her kom det til sin rett synes jeg! Hadde bare ikke noen fortalt meg om de hjertene det var på skjerfet hadde jeg likt det bedre. Har hatt skjerfet i et år, minst, og ikke før nå, når jeg først begynner å bruke det litt etter litt, får jeg høre at det har hjerter på seg. shit
Og så har vi kommet til vesken. Den rosa, søte vesken som min mor så kjært har beholdt trygt i sitt skap. DEN ER SÅ FIIN! og det kuleste, er at vesken har et nummer inni seg, nummer 132. Tenk hvis det er en ukjent veske lagd av Louis Vuitton, eller Miu Miu! Eller en eller annen superdesigner? Hørt om hu som trodde hun hadde kjøpt en Louis Vuitton veske på Fretex? Den var ekte!! Tenk det a! Gud, det skulle ha vært meg. Det værste var jo at hu som kjøpte veska uten å vite at den var ekte, sa i ettertid at hun var på vippen til å la være å kjøpe den, fordi den var egentlig ikke så fin. Dere har tenkt tanken, ikke sant? Merkeprodukter har så utrolig stor respekt. Bare se på Alexander McQueen sine kreasjoner. Kun respekt, ikke for klærne generelt, men for kunsten. Rare ting er kunst. Kule ting er ting du kan gå med som faktisk er fint. Jeg liker kunsten best, egentlig. Men bare fordi det er luksuriøst, ihvertfall føles det sånn. Og fordi det er sært selvfølgelig.
Har også et kjede fra lindex, kjøpt på salg ofc. Drit kult, men veldig skranglete.


Filmen var skikkelig søt synes jeg! Ganske lik love actually på mange måter, hvor det er mange forskjellige personer involvert, også med hverandre til en viss grad. Mange steder knyttes de sammen gjennom filmen, og den er også ganske uforutsigbar, hvis du tenker litt åpensindig.. Så alt i alt en perfekt jentefilm, veldig søt og en helt ordinær, romantisk komedie med de perfekte skuespillerne som virkelig kan sjangeren. At Taylor Swift og han Taylor L .. eller noe, han fra twilight  var med synes jeg var ganske kult ! 

Ha en supergod natt da folkens. kisses

Én kommentar

☮Josefine Lunde

31.03.2010 kl.00:58

PLEASE, NEEED SOME MUSIC!!! tips meg med musikk? må ha til i kveld når jeg skal sitte på en buss i flere timer....skal på rødspættecup!!

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits