økologisk mat er diggdiggdigg

Når jeg var i Bergen på Miss Teen finalen, så overrasket mor og far meg ved at dem plutselig var på plass og så på meg. Gud, jeg ble så sjokka at jeg begynte å gråte! Jeg mener, de hadde tatt flyet midt på natta og besøkte det venneparet som vi hadde avtalt skulle komme og se på meg. Åh. kosemoseoverdose!!:*<33   ...

Anyways, det jeg skulle fortelle, var at på søndagen når alt var over og finaleplassen var delt ut, bestemte vi (mor, far, vennepar + søskenbarnet mitt som studerer til å bli lege i Bergen) oss for å kikke litt rundt i kriker og kroker for å lete etter Bergensk kultur og kanskje litt sol. Sola kom ikke, men derimot den bergenske kulturen, og de anerkjente bygningene var definitivt der de skulle være. Som 5-6åring var vi i Bergen, og det eneste jeg husker er kjærligheten(på pinne) knuste i asfalten. Jenta som den gang oftest fikk det som hun ville (hehe), fikk en ny kjærlighet og alt var bra igjen. Men, vi tok også både Ulrikkenbanen og Fløybanen! Ulrikken husker jeg, men ikke Fløy.. Sistnevnte fikk vi forresten prøvd ut med MissTeen girlsa:) 

Jeg kommer aldri fram til poenget! Poenget er at vi gikk innom en cafè som søskenbarnet mitt anbefalte! Der var det kun økologiske produkter! Alt fra brød til kaffe til kakene! NAM, alt så så delikat ut og du fikk mer lyst til å spise når du fikk høre at det var naturlige ingredienser! 


HERVIK Multi Juice, må prøves!! Du kunne velge hva du ville ha som pålegg på hvilket som helst brød/rundstykke/foccacia/ostebriks og gud vet hva dem hadde der! Jeg tok kremost, ost, salatblad, og en type skinke. De hadde mange typer skinke! :)

Åh, dette hadde vært en perfekt frokost! :(


2 kommentarer

coocos.blogg.no

29.03.2010 kl.11:55

hørtes litt godt ut :)

Lovely Me ♥ Vinn DESIGN

29.03.2010 kl.12:08

Ja, det er ganske godt med økologisk mat, men er ikke glad i drikkene!:)

Sv; Ja, sant! er faktisk enig! sparer penger på det.. så sant så sant:)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits