den tilfeldige

Jeg prata med konferansieren som var på miss teen, og hun fortalte meg om hennes "karriere" og hvordan den "ble til". Hun hadde søkt det trygge, fått allmenn utdanning fra vgs og studerte noe juss eller lignende. Drømmen hennes om å jobbe innen underholdning og media var derimot en ambisjon som hun ikke helt turte satse på. 
En dag kom det en som lurte på om hun ville prøve seg som programleder og plutselig gikk det veien! Hva om den tilfeldige aldri hadde spurt? Da hadde hun antakeligvis ikke vært der hun er idag.
For jeg har jo valget, vil jeg gå rundt grøten, søke det trygge og vente på en tilfeldig? Eller skal jeg gå veien dit selv, alene og selvsikkert? Plutselig har toget gått og det tilfeldige spørsmålet kom aldri. Da kan jeg være etterpåklok, uten lov.

Helgen var utrolig lærerik! Lærte catwalk, attitude osv. Kunne vært der mye lengre, men. Sånn er det bare. Jeg gir meg ikke iallefall! :) 

Jeg hadde to teaterforestillinger i dag, har hatt en idag tidlig og har en igjen ikveld. Etter det er det pizza på peppes! Jeg føler meg helt stappa om dagen.. de to ukene før jeg dro til Bergen skal jeg innrømme jeg var ganske kosthold og trening-fokusert, så nå skal jeg si deg jeg har fått i meg mer på en dag enn det jeg har gjort på utrolig lenge.. 

Hvis dere har noen spørsmål så er det bare å spørre! Vurderer å finne på noe snart her igjen, har vært ganske stille. Skal komme igang litt med skriving , og så kan jeg kanskje slå til med en spørsmålsrunde? Så kan jeg prøve å legge til en film? :D

Her kommer det en moroklump : /div>kisses

Én kommentar

☮Josefine Lunde

23.03.2010 kl.15:03

så fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits