Je veux écrire passion.

Akkurat nå, i skrivende stund sitter jeg hos Ida Kristin og hun gir både inspirasjon og mot til andre skrivemåter! Hun ba meg gå inn på hjartesmil.blogg.no and so we did. Jeg har vært der en gang før, og det er en veldig filosofisk, romantisk og vakker blogg som ida ville sagt! Hun som skriver den bloggen skriver med sjela! :) Og det er så fint å se på bildene og hvordan hun skriver på nynorsk.
På skolen for en stund siden hadde vi en liten debatt om vi burde ha nynorsk eller ikke i skoleverket. Og jeg blir usikker når jeg leser denne bloggen, for alt er så bra sammensatt. 

Hva mener dere om nynorsk?


Én kommentar

Therese

14.03.2010 kl.10:53

Nynorsk er helt greit, det er jo en del av ladet vårt. Likevel er det kjedelig der og da, men når man får erfare gode opplevelser som er knyttet til nynorsken, ser man gleden ved den igjen - slik som med den bloggen.

ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits