jeg skulka kjærringtrimmen

Ja, dere hørte riktig! Etter et innlegg som ; Jeg er med i Miss Teen Norge, skulle en tro at jeg la meg i hardtrening øyeblikket etter beskjeden, men hittil har jeg kun fokusert på kosthold. Jeg har en norsk prøve imorgen som jeg må fokusere på, og tenkte at jeg begynner treningen på torsdag. Først da har jeg tid til rådighet.. 

En av dere spurte meg om hva jeg syntes om russerevyen! Jeg synes at den var ganske så bra, et helt fantastisk Michael Jackson nummer, veldig imponerende. Tror at alle satte stor pris på det! Var også mange morsomme sketsjer som var morsomme:) Alltid moro å se kjente ta'n helt ut og tørre å drite seg ut! Hehe. Gleder meg masse til det er vår tur, allerede til neste år. Skummelt å tenke på, men litt deilig også. Snart er jeg ferdig med videregående!

Og det var noen som spurte hvor jeg hadde kjøpt den toppen jeg hadde på meg på russerevyen. Toppen var fra klesskapet til mor! Må nok være fra Markus eller noe. Merket er ihvertfall Clara F.

Så nå er det full pugging på gang, her. Norskprøva burde gå helt greit.  Snakkes imorgen!
kisses

p.s. Inspirasjon:

JAK _ JIL BLOGsamantha ♥
samantha ♥samantha ♥
Fra weheartit.com

3 kommentarer

Bengin ~ Mote&Glede

08.03.2010 kl.19:29

ooh, krise! ;O Neida;*

Helene Krosby

08.03.2010 kl.19:30

hei! jeg elsker bloggen din, følte jeg bare måtte si det så du vet du har en fast leser :)

hadde satt pris på en kommentar tilbake!

iseliinvictoria

08.03.2010 kl.20:12

Likte skoene :-)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits