kvinnedagen har så langt ikke gitt meg noen fordeler

Heihei!
Jeg fikk lyst til å skrive et gigantisk klageinnlegg med morsomme og sarkastiske setninger, men her sitter jeg i klasserommet. Blid og fornøyd. Er livet jævlig eller er livet jævlig? .. Skal jeg få sagt noe så må det være at idag var det kaldt, og jeg måtte løpe med haka hengende for å få greit med oksygen for å klare meg til bussholdeplassen. Kan noen ta initiativ til å ta bilde, eller filme meg mens jeg sparker forbi trær og elger ? Da burde virkelig ikke en oscar være for mye forlangt! Latterkula burde være på plass.

En annen ting er at det snart er engelsk. Vi skal analysere en film som heter The Siege, og jeg gleder meg ikke akkurat. Jeg elsker engelsk, det skal ikke stå på det! Det er læreren! sukk.
Men jeg tror at dagen skal gå fort! Det må bli en del lekser idag.. Fant ut at vi har historie framføring idag, og med en powerpoint med framside kommer jeg ikke særlig langt. Imorgen er det norskprøve, og franskprøve på torsdag.

Så ikveld er det styrketrening aka kjærringtrim. lookin' forward to it! :) Alltid komisk å se på 40 år gamle damer ofre hår og negler for en basketball.

Hva skal dere idag? 
kisses


3 kommentarer

Lena Marie

08.03.2010 kl.10:08

Skal bare danse i dag :-)

Lorraine Engen.

08.03.2010 kl.10:21

Jeg har ingen planer foruten skolen :)

Marianne

08.03.2010 kl.11:43

Jeg skal bare slappe av, å se farmen og paradise :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits