Skitur og røde kinn

Jeg lover dere, idag har jeg hatt den treningsøkta! Jeg skøyta som bare det! Jeg har nok 1 hundredel Marit Bjørgen i meg:) Jeg vet ikke med dere, men jeg synes at det er en viss sjarm med hytter som har utedo og null tv.. Nå har vi jo fått strøm, og det er jo en skikkelig revolusjon for oss som har hatt spesial-kontakter i hytta så jeg ikke kan ta med noe elektronisk hjemmefra.. Solcella har funka fett, den, men nå er det liksom nok..

Jeg elsker at det er bluetooth på laptopen! Er så lettvint :) Her er noen før-påskebilder fra Budor:Solo og wienerbrød på den koslige hytta! Det kostet 50kr til sammen, men det var verdt det!haha!! Jeg måtte låne buffen til far.. biker girl ! ;D


Nyheten jeg ville fortelle dere kan hende kommer imorgen. Vil ikke gå ut med noe enda :p  Dere kan jo begynne å gjette.. 

kisses

3 kommentarer

Donna Louise

07.03.2010 kl.16:03

deilig :D

Irene Sandmoen

07.03.2010 kl.16:09

Ser utrolig koselig ut :)

Anastassia

07.03.2010 kl.18:27

koselig :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits