Idag har jeg vært flink til å..

.. finne på alt mulig annet enn å lese til prøver.
 Jeg slutter som vanlig på skolen halv tolv på torsdager, og med en sosiologi- og matteprøve imorgen burde jeg være mer interessert i skolebøker enn hvem som helst annen. Men bare hør her; når jeg kom hjem satte jeg meg foran tv-en. Der gikk det desverre en film som jeg rett og slett ikke klarte å gå ifra før det var en halvtime igjen av den. Så begynte pc-en å rope, og jeg svarte. Tiden flyr når man har det gøy, og jammen var det ikke lenge før jeg skulle til elverum med Ingrid. 
Og nå sitter jeg her. Skriver et innlegg på bloggen! Jeg blir flau.... nå er det virkelig lekselesing! Ikke noe mer tull.

Vennligst ikke forstyrr. Konsentrasjon pågår.

P.S. Imorgen er det konsert, ønsk meg lykke til!

kisses

7 kommentarer

Linn Pinn

04.03.2010 kl.22:18

slutt å tull nå! ;) håper du får konsentrasjonen på plass og at morgendagens lesing blir super! hehe

Irene Sandmoen

04.03.2010 kl.22:24

lykke til :)
Heisann, men jeg har et spørsmål på bloggen min.Men hvis du ikke orker gå innom , som er helt greit :).Jeg lurte bare på om du kanskje kunne vudere bloggen min ? ^^,

Går fint om du ikke orker men det er svært få som vuderer oss guttebloggere !

LINDA TEOLINE

04.03.2010 kl.22:29

lykke til :)

Ingeborg

05.03.2010 kl.09:13

Takk!:)

Maylinn Bjaaland

05.03.2010 kl.12:29

Lykke til med konserten :)
Jeg har trekt ukas blogger, sjekk om det ble deg! :))

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits