en liten alvorsprat

Når jeg satt på bussen hjem fra skola (timebuss) kom det en høylytt kar i 40åra. Han begynte å snakke med en som jeg faktisk kjente igjen fra treningssenteret (intern humor til Inga!), og de snakket både om bosted og at kjerringa klaga på drikkinga og kasta'n på dør. Så nå hadde 40-åringen fått seg en hybel og .. ja. Tror han ble sparka fra jobben. Han satt jo med Tuborg-boksen i hånda på en buss kl 15 på dagen, så jeg kan gjette hvorfor.

Det jeg vil fram til er ikke at jeg sniklytter til hvem som helst på en buss, men heller det faktumet at det er så forferdelig mange skjebner der ute! Tenk bare når du går rundt i Oslo, eller du trenger ikke gå lenger enn til butikken for å se at du lever et godt liv! Jeg blir bare så fryktelig bevisst på at jeg skal leve livet mitt så godt som mulig. Det er så synd at folk sverger livet sitt til dop og fyll hver dag.

Det var dagens tenk_hvor_heldig_du_er_preken!

Nå skal jeg på aerobic! Kommer et outfit bilde senere ikveld.

nuss

Én kommentar

Anastassia

03.03.2010 kl.18:58

enig der. Er mange som har blitt helt ødelagt av både alkohol og dop og andre ting.. :/ det er da man ikke skal klage rett å slett.

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits