I dag følte jeg meg fresh!

Med litt high-waist denimjeans, singlet fra marwin og t-shirt fra Topshop/Kate Moss + dr. martens blir jeg i godt humør! Føler du deg fin kan du liksom stråle litt. Og det hjelper på en kjedelig skoledag. Til og med snasent undertøy kan virkelig hjelpe på selvsikkerheten! Så til dere bomulls-hipster-brukere; tenk sexy! Dagens tips;)Ble litt rart satt opp, det her.. Men måtte bare ta med det perlekjedet! Det kostet også 15,- på KappAhl! T-skjorta er fra H&M :) Ville ikke ta med hodet på alle, enten så var det for mye sminke eller for lite. :p

Dette er de jeansene som jeg snakket om! Kuppet, vet dere? De er fra Cubus, og jeg som har venta et år på å kjøpe dem fikk dem endelig for 99,-, mens de før kosta 399,-! den lysegule t-skjorta kjøpte jeg når jeg var på språkreise i england på topshop, design by Kate Moss! Også må jeg nevne kjedet, det med "mynter" på. Det kostet 15,- på KappAhl, kjøpte det i vinterferien, og har til og med sett et lignende i ettertid, og det var ikke akkurat den prisen! :)

 

Gjort noen kupp i det siste? 

3 kommentarer

ida

03.03.2010 kl.21:52

stilig bukse :D

FASHION BY MIA!

03.03.2010 kl.21:55

you look amazing!

Donna Louise

03.03.2010 kl.22:24

God natt og sov godt :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits