nå skal jeg skrive som ida wulff

Hun er norges mest kjente blogger av en grunn. Ikke bare skriver hun bra, men sarkasmen er både underholdende og morsom! Jepp. Fra nå av blir bloggen en blanding av livingdoll sin og Ida Wulff. Rett og slett fordi jeg digger skrivemåten blandet med mote og updates. Men bloggen blir feminin da, såklart! Bloggen heter tross alt chicfactory.

Så. jeg sitter i senga etter skole, middag og et par kjekser. Nå har jeg tenkt til å sove litt.

Etter en idé jeg fikk i dag tidlig har jeg bestemt meg for å finne på noe kreativt og inspirerende. Rommet mitt blir så tomt når det er uryddig. Det må vi gjøre noe med! Hva får dere se en dag i nærmeste framtid..

kisses

Forresten! Det var nesten så jeg glemte igjen.. Maren! mens jeg var i Sandvika fant jeg den beryktede dougnuten( eller hvordan det skrives..) ! Og jeg lover deg!! Dette er en ekte dougnut!

 

Visste dere at jeg har rutiner for nesten, og da sier jeg nesten alt jeg spiser? Her feks, har jeg begynt nederst, og så endelig spist litt av glasuren. Og i've got to tell you; da er det for sent å snu. Er det flere der ute som meg? Spiser der først og sparer det beste til slutt? 

4 kommentarer

Sofie Grundstad

01.03.2010 kl.18:00

Ja, hele tiden. :') Pleier ofte å gjøre sånn med gode ting; det beste spares til slutt!

dthituvy

01.03.2010 kl.18:13

ja, sparer det beste til sist jeg og :) hihi.

www.newliving.no

01.03.2010 kl.22:40

Sv; hehe, nei, det er hårbånd :)

Maren Ruud

02.03.2010 kl.10:11

Den dougnuten måå jeg smake! :D

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits